ELECCIONS MUNICIPALS
Política 05/02/2011

Sánchez-Camacho qualifica el govern d'Artur Mas de "grup d'amateurs"

La presidenta del PP a Catalunya assegura que el nou executiu ja està "defraudant" els ciutadans amb l'incompliment d'algunes promeses electorals

Acn
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP, Alicia Sánchez-Camacho, ha dit aquest dissabte que el govern d'Artur Mas està "defraudant" els ciutadans amb l'incompliment d'algunes promeses electorals. Per això, la presidenta del PP a Catalunya, ha qualificat el govern de "guirigall" i l'ha titllat de "grups d'amateurs", ja que per Sánchez-Camacho no estan demostrant la seva experiència política.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La líder popular considera que en algunes mesures preses han demostrat confrontació i que això no era el que esperaven els ciutadans. A banda, Sánchez-Camacho creu que el PSC no té, ni a Barcelona ni a Catalunya, un projecte polític de futur, i que per tant, el PP representa el canvi a Catalunya i també a les futures eleccions generals.

Camacho ha fet aquests advertiments en l'acte de proclamació d'Alberto Fernández Díaz com a candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona. El president del PP, Mariano Rajoy, també hi ha assistit, i ha dit que veu possible "governar a l'Ajuntament de Barcelona". Del candidat, n'ha destacat que és "l'home que més quilòmetres ha fet a Barcelona, tret dels taxistes".

stats