Política 06/07/2015

El PP veu "punts en comú" amb Unió si torna a la "centralitat" a Catalunya

Els populars s'obren al diàleg amb C's i el PSC però avisa que, de moment, ells són els únics que tenen un discurs inequívoc

Joan Rusiñol
1 min
Pablo Casado, vicesecretari general de Comunicació del PP. EFE

MadridEl PP dóna la "benvinguda" a Unió Democràtica si ha decidit "tornar a la centralitat" política a Catalunya, després de la ruptura amb CDC. El vicesecretari general de Comunicació, Pablo Casado, assegura que veu "punts amb comú" amb el partit de Josep Antoni Duran i Lleida -amb qui comparteixen família ideològica a Europa- si es produeix aquest gir, però també amb Ciutadans i amb el PSC si recupera el seu "ADN originari".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

No obstant això, Casado -acompanyat de la vicesecretària general d'Estudis i Programes, la catalana Andrea Levy- ha reivindicat que de moment el seu partit és l'únic que no s'ha mogut d'on era i que ha defensat "el mateix" a Barcelona i a Madrid. Això és, oposar-se als qui, a parer seu, volen posar "barreres i murs" per motius de "llengua, ideologia i sentiment de pertinença".

En una compareixença després del Comitè de Direcció, que ha presidit Mariano Rajoy, el portaveu popular ha marcat distàncies amb el programa que, diu, ha desplegat el "secessionisme i el socialisme" i ha assegurat que ells parlen del que interessa als ciutadans, com la lluita contra la corrupció, la desocupació i que no es tanquin hotels, en una referència directa a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

stats