Esports
Política 09/12/2011

El PP reclama dades a l'executiu de Zapatero sobre el patrocini al Reial Madrid, segons 'El Periódico'

El contracte firmat el març estableix que el club blanc cobrarà més d'un milió d'euros a l'any fins el 2013, a més de dos milions més per part de l'ajuntament i la comunitat de Madrid per promocionar la imatge de la ciutat i la regió

Ara
1 min

BarcelonaL'actual govern espanyol està preparant aquests dies tota la paperassa que l'equip de Mariano Rajoy els ha demanat pel traspàs de poders. Entre la informació sol·licitada, segons ha pogut saber El PeriódicoEl Periódico, els conservadors reclamen les dades sobre el contracte de patrocini que el govern espanyol va irmar el mes de març passat amb el Reial Madrid per tal que el club blanc promocionés la marca Espanya, especialment al continent asiàtic. Segons el contracte, el Reial Madrid ha de cobrar més d'un milió d'euros a l'any fins el 2013, a més de dos milions més per part de l'ajuntament i la comunitat de Madrid per promocionar la imatge de la regió i la ciutat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El PP qüestiona a l'executiu de Zapatero si es va avaluar la rendibilitat de la inversió en el club. El ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç també va tancar acords de promoció turística amb el Liverpool FC.

stats