Política 13/12/2011

El PP adverteix al Govern que la denúncia pels 759 milions "no és la millor manera" de començar amb Rajoy

El portaveu dels populars al Parlament, Enric Millo, qualifica de "rebequeria" la decisió de la Generalitat per tapar la seva "inutilitat"

Acn
1 min

BarcelonaEl portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha carregat durament contra el Govern perquè ha anunciat que portarà l'Estat als tribunals per no haver pagat els 759 milions de la disposició addicional tercera.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i que, en principi, la reclamació judicial va contra el govern de Rodríguez Zapatero, en pocs dies la responsabilitat passarà al nou executiu que presidirà Mariano Rajoy. I els populars s'han indignat. "Algú creu que la millor manera d'afrontar la nova relació entre el govern de Catalunya i el d'Espanya és que el primer que es faci sigui plantejar un recurs?", ha preguntat Millo, que ha opinat que aquesta decisió no és més que una "rebequeria" de la Generalitat que denota la seva "incapacitat i la seva inutilitat" a l'hora de portar a terme els compromisos polítics que adquireix.

La resta de partits sí que han donat suport a la decisió del Govern, excepte C's i SI, aquests últims perquè asseguren que serà una pura escenificació.

stats