CAP AL 20-N
Política 09/11/2011

El PP català exhibeix múscul per guanyar ara la batalla de Tarragona

Tant els populars, com PSC i CiU s'esforcen per decantar la balança al seu favor davant el triple empat que auguren els sondejos

Sara González
1 min
Buscant el triplet El PP de Catalunya ha confiat en Alejandro Fernández per sumar el tercer èxit electoral de l'últim any a la demarcació de Tarragona.

TarragonaLa líder del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, vol capitanejar la tercera victòria del seu partit en tan sols un any. Després d'aconseguir situar-se en la centralitat de la política catalana, ser determinant a l'Ajuntament de Barcelona i governar en ciutats importants com ara Badalona o Castelldefels, el proper 20-N els populars tenen entre cella i cella guanyar a una demarcació. A Tarragona ho tenen a tocar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els sondejos apunten a hores d'ara un empat a tres entre PP, PSC i CiU a dos diputats cadascun però destaquen que en nombre de vots podrien guanyar els populars. Per això els tres partits s'esmercen en decantar la balança al seu favor. CiU, per exemple, celebrarà diumenge l'acte central de la seva campanya a la ciutat de Tarragona.

Podeu llegir l'aricle complet a l'ARA Premium.

stats