Publicitat
Publicitat

CAP AL 20-N

Una enquesta d''El Mundo' dóna al PP una majoria superior a la d'Aznar

Un sondeig del diari 'El Mundo' pronostica que el PP de Rajoy arrasarà el PSOE de Rubalcaba, que continua sent més ben valorat per gestionar la política antiterrorista, sanitària i d'educació

El PP avantatjaria en 14,8 punts el PSOE si se celebressin avui eleccions generals, segons un sondeig publicat a El Mundo, que destaca que el candidat del PP, Mariano Rajoy, "arrasaria" amb el 47,1 per cent dels vots davant el 32,3 que obtindria el seu oponent socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba. El pronòstic es desprèn de l'enquesta de Sigma-Dos per a El Mundo que subratlla que, de celebrar avui eleccions, Rajoy aconseguiria al Congrés una "àmplia majoria absoluta" i superaria els 183 escons que va aconseguir l'any 2000 el llavors candidat del PP, José María Aznar.

Segons el sondeig, Rubalcaba es manté, com en anteriors enquestes publicades per aquest diari, com el líder més valorat pels ciutadans, si bé la seva nota cau del 4,61 de l'última enquesta realitzada al juny a l'actual 4,46. El candidat del PP es situa en el quart lloc de valoracions amb un nota de 4,18, per darrere de la líder d'UPyD, Rosa Díez, que obté un 4,22, i del de CiU, Josep Antoni Duran Lleida, amb un 4,20.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT