Política 13/07/2012

Centenars de persones protesten davant de la seu del PP de Barcelona

Una convocatòria espontània contra les retallades talla el carrer Urgell amb crits contra l'executiu de Mariano Rajoy. Els manifestants es dirigeixen cap al passeig de Gràcia pel centre de la Diagonal

Marc Toro
1 min
Manifestants davant la seu del PP de Barcelona

BarcelonaMés d'un centenar de persones s'han concentrat davant de la seu del PP català, al carrer Urgell de Barcelona, per protestar contra les retallades aprovades pel govern espanyol en el consell de ministres d'avui. Els manifestants criden a favor de la vaga general indefinida, amb xiulets i cassoles, i també contra la diputada del PP Andrea Fabra. Dos furgons dels mossos bloquegen la porta de la seu popular i han tallat el carrer entre Londres i Buenos Aires. Les convocatòries s'han fet a través de les xarxes socials i a hores d'ara també se n'està fent una a Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els manifestants, que han tirat ous i boles de pintura contra l'edifici on s'ubica el quarter general dels populars catalans, protesten ara pel centre de la Diagonal en direcció al passeig de Gràcia. Els Mossos d'Esquadra no han hagut de carregar.

stats