Política 05/05/2012

La 'Masia' del PP de Catalunya

Els darrers èxits electorals dels populars han fet emergir un grup de dirigents d'entre 30 i 40 anys que garanteixen el relleu al partit

Sara González
1 min
NOVES GENERACIONS Les joventuts del PP travessen una etapa d'expansió al territori i ja tenen 1.200 afiliats.

BarcelonaDesprés d'haver trencat els sostres electorals, el PP travessa una fase d'expansió sense precedents al territori català. Les eleccions municipals del 2011, en què els populars van fer-se forts a ciutats importants, van ser clau per a l'emergència d'un bon grup de dirigents d'entre 30 i 40 anys arreu de Catalunya que engruixeixen la banqueta del partit de cara als relleus del futur. És el cas del president del PP i diputat al Congrés, Alejandro Fernández, o l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes. En un moment dolç per al partit i davant un congrés que revalidarà amb un gran consens Alícia Sánchez-Camacho i la seva executiva, el partit té més banqueta que mai.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Més enllà d'aquesta generació, també Noves Generacions està experimentant un creixement i arrelant en territoris on fins ara havia tingut la porta tancada. A hores d'ara compten, segons assegura el seu president, José Antonio Coto, amb 1.200 afiliats.

Podeu llegir el reportatge sencer a l'ARA PREMIUM.

stats