Política 11/08/2015

El PP aposta per una reforma constitucional amb consens i la desvincula de l'independentisme

Javier Arenas, vicepresident d'ajuntaments i autonomies del PP, creu que la situació se solucionarà el 27-S, quan els catalans girin l'esquena al projecte independentista i "centrin el seu vot constitucional en la figura de Xavier García Albiol"

Europa Press
1 min
TOT ESPERANT EL FRACÀS DE L'ENTESA CIU-ERC
 El PP confia que un eventual acord de legislatura entre nacionalistes i republicans està condemnat a implosionar per les seves contradiccions internes. Els populars planegen intensificar la pressió sobre el futur govern per fer-lo descarrilar. Javier Arenas (a la imatge) va dir ahir que ERC creix cada vegada que CiU "es radicalitza".

MadridEl vicepresident d'ajuntaments i autonomies del PP, Javier Arenas, aposta per fer una reforma la Constitució "amb el màxim consens" i la desvincula de l'independentisme català. "No relaciono en absolut la reforma de la Constitució espanyola amb el desafiament sobiranista", ha recalcat en unes declaracions d'aquest dimarts a la Cope recollides per Europa Press.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per a Arenas, la modificació de la carta magna "s'ha de fer per al servei de tots els espanyols i per garantir sempre la igualtat i els drets i obligacions de tothom, visquin on visquin". A més a més, ha assegurat que les aspiracions independentistes del president de la Generalitat, Artur Mas, "no tenen cabuda" ni a la Constitució ni a l'estat de dret.

Arenas creu que la situació se solucionarà el 27 de setembre quan a les eleccions catalanes es vegi com la majoria de ciutadans catalans giren l'esquena al projecte independentista, perquè "centraran el seu vot constitucional en la figura de Xavier García Albiol".

stats