Política 31/01/2017

El PP veu la denúncia d’Homs a Rajoy com un intent de "desviar l’atenció"

Els populars subratllen que el govern espanyol sempre té la voluntat de complir les sentències judicials, a diferència "del que caracteritza altres persones"

Ara
1 min
Enric Millo, portaveu parlamentari del PPC

BarcelonaFrancesc Homs ha denunciat Mariano Rajoy davant la Fiscalia per "desviar l’atenció". Aquesta és l’opinió de la vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, després que el portaveu del PDECat al Congrés de Diputats anunciés aquest dilluns el recurs contra el president espanyol i altres alts càrrecs de l’Estat als quals acusen de "prevaricació i desobediència" en no complir les sentències del Tribunal Constitucional (TC) sobre el 0,7% a les ONG. En declaracions a Madrid, Levy ha afirmat que ha estat la Generalitat la que ha incorregut en "una deslleialtat institucional manifesta", tot i l'"absoluta cooperació" que ha prestat el govern del PP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la mateixa línia, el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha replicat a Homs que l’executiu estatal "sempre té la voluntat de complir les sentències dels tribunals". "Algunes persones, si per algun fet s’han caracteritzat, és pel contrari", ha afegit en un referència implícita a Homs, que serà jutjat pel Tribunal Suprem per la seva participació en el procés participatiu del 9-N. Millo s’ha reunit aquest dimarts amb el degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

stats