PLE DE PRESSUPOSTOS
Política 17/12/2014

El PP considera una "estafa" els pressupostos i acusa el Govern de gastar en estructures d'estat "inútils"

El portaveu parlamentari dels populars, Enric Millo, assegura que Mas només està interessat en el procés i li demana que "torni a la realitat"

Oriol March
1 min

BarcelonaDura intervenció del portaveu parlamentari del PP a Catalunya, Enric Millo, en el debat a la totalitat dels pressupostos de la Generalitat per al 2015. "Aquests comptes són una estafa", ha indicat Millo, que ha acusat el Govern de "gastar" en estructures d'estat que ha considerat "inútils". "Al Govern només li interessa la independència, però ha de tornar a la realitat. Les prioritats són erràtiques", ha considerat el portaveu parlamentari popular, que troba que els comptes són una "burla" que desacredita qui els presenta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Millo ha denunciat el "populisme" de l'executiu amb el debat sobiranista i ha carregat contra el nivell d'impostos establert a Catalunya. "Són uns pressupostos que dificulten la sortida de la crisi", ha considerat el portaveu parlamentari del PP, que fa només dos anys era l'encarregat de negociar els comptes amb el conseller Andreu Mas-Colell. "Volem un govern per les persones", ha indicat Millo.

stats