Política 12/04/2011

El PP estudiarà "de bon grat" votar al Congrés perquè l'Estat pagui aquest any el fons de competitivitat

Sáenz de Santamaría ha defensat el pagament durant aquest any dels 1.450 milions d'euros perquè "s'ha de complir la llei".

Miquel Codolar
1 min

MadridLa portaveu del PP al Congrés, Soraya Sáenz de Santamaría, ha dit que "al PP sempre direm que les lleis hi són per complir-les, i encara que no ens agradin, mentre no s'anul·lin, són llei, molt especialment per al govern que en va ser el seu ferm defensor". Ha destacat que la llei de finançament autonòmic "està aprovada i s'ha de complir fins al final, és d'obligat compliment". Per això ha dit que el PP estudiarà "de bon grat" les iniciatives que es presentin al Congrés demanant el pagament durant aquest any dels 1.450 milions d'euros del Fons de Competitivitat. Tot i això, considera que el govern espanyol hauria de "complir la llei sense que ningú els ho hagi de recordar".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Que quatre de cada cinc no hagin votat a la consulta demostra que la gent està per a d'altres coses"

Pel que fa a la consulta sobre la independència, Sáenz de Santamaría ha destacat que "després d'un procediment que ha durat dos mesos, el resultat és el que és, quatre de cada cinc catalans no han participat en les consultes, la gent està per a d'altres coses: l'estabilitat, la creació d'ocupació... Són moments d'urgències importants". Considera que "les dades valoren per si soles la transcendència i relativa importància" de les consultes.

stats