Política 06/11/2015

El PP fulmina Rafa Luna, i Jordi Roca serà el candidat per Tarragona

Ara
1 min
El diputat del PP Rafael Luna, al centre, en una imatge d'arxiu / ACN

BarcelonaL'ex secretari general del PP, Rafa Luna, no serà finalment el candidat del PP a la província de Tarragona en les eleccions espanyoles del 20 de desembre. Malgrat que el partit havia promès a Luna que aniria al Congrés de Diputats després de deixar el seu lloc al Parlament a Alejandro Fernández, finalment serà Jordi Roca –que el 27-S es va quedar fora de la cambra catalana– qui encapçalarà la llista a la demarcació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la resta de províncies, Concepció Veray serà la candidata per Girona –on el partit no espera treure representació– tot i que s'havia especulat amb l'opció que fos Enric Millo qui encapçalés la llista, mentre que a Lleida repetirà José Ignacio Llorens, que ha retingut el lloc tot i que s'apuntava Imma Manso com a possible candidata.

Per Barcelona ja fa dies que es va confirmar que el candidat seria el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, mentre que la número dos serà Alícia Sánchez-Camacho i queda per veure com es configura la resta de la llista.

stats