Política 17/01/2019

El PP presentarà una mena de 'Tinder' per a afiliats i un nou himne a la convenció del cap de setmana

El partit estrenarà una xarxa social pròpia en un conclave que veurà reaparèixer Santamaría

Ara
2 min
Casado, sobre els pressupostos: "Són el pagament vergonyant a independentistes, populistes i 'batasunos'"

MadridEl PP inaugura aquest divendres la seva convenció nacional, en què persegueix el rearmament ideològic i que inclourà també un seguit de novetats des del punt de vista pràctic, com ara la renovació del logotip o una nova versió de l'himne, que persegueixen el rejoveniment de la formació després de l'arribada de Pablo Casado a la presidència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La nova direcció popular ha prioritzat des del començament la introducció en profunditat de les noves tecnologies al partit, i també la modificació de la comunicació amb les bases, amb incidents poc afortunats com el retuit d'un acudit que insinuava demanar la mort de Pedro Sánchez, o l'aparició del secretari general, Teodoro García Egea, amb un dron durant un míting.

En aquesta convenció, a més, el partit presentarà una xarxa social pròpia, que servirà perquè els afiliats puguin trobar-se virtualment amb altres militants dels seus territoris, en una mena de Tinder popular. Serà l'adaptació d'una aplicació ja existent que va destinada a crear debat dins dels partit, creada pel veneçolà Ricardo de la Blanca, que serveix també per contactar amb els líders del partit, compartir iniciatives i portar un control del que passa en els cercles del partit.

Pel que fa al contingut, de forma prèvia a la convenció, Casado ha enviat una carta als afiliats en què reivindica la moderació, tot i el pacte que acaba de tancar amb Vox a Andalusia. A la trobada hi assistiran Mariano Rajoy, divendres, acompanyat per Soraya Sáenz de Santamaría, i José María Aznar, dissabte.

stats