Publicitat
Publicitat

El PP no presentarà cap esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat

Així ho ha anunciat el seu portaveu parlamentari, Enric Millo. Permetran, doncs, que el Govern de CiU tiri endavant els comptes per al 2011

El PP no presentarà cap esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat. Així ho ha anunciat el seu portaveu parlamentari, Enric Millo, en una roda de premsa al Parlament. A la pràctica, aquest anunci permet al Govern de CiU aprovar els comptes catalans al Parlament.Millo ha explicat que les converses s'han accelerat els dos últims dies a causa del "canvi d'actitud" de la federació respecte de les propostes dels populars. "El Govern ha entès que el PP és l'únic partit que pot aportar credibilitat i estabilitat i que pot proposar mesures útils, concretes i estables", ha assegurat el portaveu parlamentari popular.

Ara s'enceta una segona fase de negociacions que portaran dos equips de treball: el PP i el departament d'Economia. Aquesta segona fase es basarà en tres punts, que són els que CiU ha acceptat introduir a proposta del PP. Són la simplificació d'empreses públiques, una llei d'estabilitat pressupostària genuïnament catalana i retallades en despeses supèrflues.

ERC havia anunciat aquest matí una esmena a la totalitat i el PSC també havia defensat el mateix posicionament dies abans.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT