Política 12/04/2012

El PP assegura que els pressupostos que va negociar amb Mas ja no serveixen

El portaveu popular, Enric Millo, alerta el Govern que les mocions i resolucions del Parlament "sí que són vinculants" per al Govern

Sara González
1 min

BarcelonaEl portaveu parlamentari del PP, Enric Millo, ha assegurat que els pressupostos que el Govern va aprovar al febrer amb l'abstenció dels populars “ja no serveixen per atendre” el que l'executiu “ha d'afrontar”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent popular ha celebrat la resolució conjunta de l'oposició per instar el Govern a explicar al Parlament abans del mes de juny “com pensa fer les modificacions” en els comptes després de conèixer la rebaixa d'ingressos que es rebran dels pressupostos generals de l'Estat. “Les previsions macroeconòmiques que es van fer aleshores, ja no serveixen”, ha insistit Millo.

Tot i que els populars inicialment pretenien reobrir el procés legislatiu dels pressupostos, una proposta que ha quedat finalment rebaixada, Millo ha subratllat que les mocions i les resolucions “sí que són vinculants per al Govern” i que una altra cosa és que l'executiu “faci filibusterisme” per no complir-les.

stats