Publicitat
Publicitat

El PP diu que els 400 euros per als aturats sense prestació han d'arribar només a les famílies que "ho necessitin realment"

El vicesecretari d'Organització del Partit Popular, Carlos Floriano, també ha remarcat que aquesta ajuda no es pot plantejar com una "subvenció indefinida"

El vicesecretari d'Organització del Partit Popular, Carlos Floriano, ha dit aquest dijous que l'ajuda de 400 euros del pla Prepara, destinada als aturats que s'han quedat sense cap prestació, ha d'anar destinada només a les "famílies que realment ho necessitin".

En declaracions a la cadena Cope, Floriano ha assenyalat com a exemple que "en alguns casos" estaven rebent aquesta prestació "persones que vivien amb els seus pares, independentment del nivell econòmic que tingués la família".

També ha insistit que l'ajuda ja no funcionava com a instrument per a la reinserció al mercat laboral.

El dirigent popular ha insistit, d'altra banda, que aquesta ajuda no es pot plantejar com una subvenció indefinida. "Ens estem equivocant, si s'entén així", ha afegit.

Carlos Floriano ha criticat la campanya del PSOE de reclamació de la pròrroga d'aquesta prestació quan, durant el govern Zapatero, ha dit, hi va haver "onze dies sense la norma vigent i sense la pròrroga".

RE

Més continguts de