Política 03/11/2015

El PP intenta recuperar a contrarellotge el suport de les víctimes del terrorisme

Mariona Ferrer I Fornells
1 min
Els vicesecretaris del PP Javier Maroto i Andrea Levy s'han reunit aquest dimarts amb la presidenta de l'AVT, Ángeles Pedraza. EFE

MadridQueda poc més d'un mes i mig per a les eleccions generals, i el PP busca recuperar a contrarellotge un col·lectiu que va ser vital per a Mariano Rajoy en temps d'oposició, però que ha descuidat durant tota la legislatura. Es tracta de les víctimes d'ETA. Dos vicesecretaris del partit, Javier Maroto i Andrea Levy, s'han reunit aquest dimarts a Génova amb la presidenta de l'Associació de Víctimes del Terrorisme (AVT), Ángeles Pedraza, en la primera d'una sèrie de reunions amb aquest col·lectiu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

No hi ha hagut cap pacte en ferm. Les víctimes segueixen reticents després d'haver acusat fins i tot de "traïció" el govern de Mariano Rajoy. Però ha estat la primera pedra per intentar recuperar aquest electorat de cara al 20-D.

Com a compromís, el PP ha defensat com a dues essències del seu programa de cara a les generals –els "ciments per a la convivència a l'Estat"– la "defensa de la unitat d'Espanya i la construcció del relat del terrorisme amb les víctimes que passi per la condemna a ETA".

stats