Política 30/11/2013

#Enlabuenadirección: el PP compara el seu govern amb l'esforç d'un nedador en un vídeo

'Junts sortim', diu el lema final dels populars per celebrar els seus dos anys al govern

Ara
1 min

BarcelonaFa dos anys que Mariano Rajoy va entrar a La Moncloa. Dos anys en els quals ha hagut de fer front a la pitjor crisi econòmica i a unes xifres d'atur disparades en el mateix moment que la corrupció ha esquitxat de ple el seu partit i que Catalunya ha plantejat el repte sobiranista sobre la taula. Per representar l'equador de la legislatura, el partit ha llançat un vídeo que traça un paral·lelisme entre un nedador i el partit, i l'ha difós a les xarxes amb el 'hashtag' #Enlabuenadirección.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A les imatges apareix un nedador que salta a la piscina el 20 de novembre del 2011, just la data en la qual els populars van guanyar les eleccions. "Complir les expectatives, estar a l'altura. Cap inici és fàcil", assegura una veu en 'off' al principi. A continuació apareixen diversos titulars publicats a la premsa espanyola sobre la victòria del PP i l'inici de la recuperació econòmica.

"Per aconseguir les nostres fites hem de ser constants i esforçar-nos", diu el final del vídeo just quan el nedador acaba la cursa. Una mà l'ajuda a sortir de l'aigua i un lema clou el vídeo: 'Junts sortim'.

stats