Política 14/09/2014

El PPC del Masnou publica un tuit amb amenaces de violència contra Artur Mas

El tuit, pel qual la formació s'ha disculpat posteriorment, incloïa una fotografia d'armament i es preguntava com fer "entrar en raó" el president del Govern

Ara
1 min
Tuit del PPC del Masnou contra Mas.

BarcelonaEl PPC del Masnou ha publicat aquest diumenge un tuit al seu compte en què amenaça de fer servir la violència contra el president Artur Mas si no frena el procés sobiranista i tira endavant la consulta del 9-N.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El tuit es pregunta quin és "el mètode més efectiu perquè entri en raó" i s'acompanya d'una imatge de Mas envoltat d'un ventall armamentista.

El PPC del Masnou (@PPCMasnou) s'ha disculpat posteriorment per la piulada dient que l'origen del tuit no era seu i ha atribuït la publicació a un error de Hootsuite (un gestor de comptes de Twitter), i ha assegurat que no havien detectat la fotografia que acompanyava el text.

Minuts més tard, l'empresa Hootsuite España (@HootsuiteES) ha respost a la xarxa exigint que se la desvinculi de l'error del PPC: "Hootsuite no crea ni envia tuits automàtics ni té cap relació amb el contingut publicat", ha tuitejat. En un segon missatge a la xarxa ha afegit: "Hootsuite no genera continguts de manera autònoma ni els envia sense l'autorització prèvia de l'usuari".

L'eurodiputat de CiU ha assegurat que demà mateix informarà la Comissió Europea (CE) d'aquest fet.

stats