Política 26/01/2012

El PPC celebra la fi del "calvari" de Camps i qüestiona la Fiscalia

Alícia Sánchez-Camacho assegura que sempre va creure en la innocència de Camps. Ha evitat opinar sobre si Camps hauria de recuperar la presidència de la Generalitat Valenciana, una decisió que correspon, al seu entendre, "al partit i al mateix Camps"

Efe
1 min

BarcelonaLa presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha celebrat avui que s'hagi posat fi al "calvari" pel qual ha passat Francisco Camps i ha qüestionat la "objectivitat" de la Fiscalia en aquest cas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a RNE recollides per Efe, Sánchez-Camacho ha expressat una "enorme satisfacció personal" per la decisió de declarar no culpables Francisco Camps i Ricardo Costa, que ha qualificat "d'extraordinària notícia personal i política".

"Li tinc un grandíssim afecte a Paco Camps, sempre vaig creure en la seva innocència i vaig dir que no s'havia lucrat, que tenia el mateix que quan va començar en política. Ha passat per un calvari públic molt dur", ha subratllat Sánchez-Camacho, que creu que amb la decisió del jurat popular "s'ha fet justícia".

Segons Sánchez-Camacho, "el que cal ara és reparar la seva honorabilitat, i tot el que ha perdut en aquest camí personal i polític tan dur".

No obstant això, ha evitat mullar-se sobre si Camps hauria de recuperar la presidència de la Generalitat Valenciana, una decisió que correspon, al seu entendre, "al partit i al mateix Camps".

La presidenta dels populars catalans ha lamentat que hi hagi hagut "judicis paral·lels" contra Camps: "Una persona no pot ser condemnada abans de ser jutjada", ha dit.

A més, segons la seva opinió, "hi ha hagut actituds i manifestacions explícites de la Fiscalia que no semblaven les més objectives".

stats