Política 17/11/2014

El PSC reivindica que Pedro Sánchez és "l'únic que es mou" després del 9-N

Els socialistes recorden que per donar suport al Govern Mas hauria de canviar el seu "rumb independentista"

Sara González
1 min

BarcelonaUna setmana després del 9-N, la portaveu del PSC, Esther Niubó, ha reivindicat que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, és "l'únic que es mou" per trobar una solució al conflicte polític entre Catalunya i Espanya. Ha subratllat la importància que té que aquest diumenge a Saragossa els socialistes hagin renovat el seu compromís per a la reforma federal de la Constitució i ha reptat Mariano Rajoy a venir a Catalunya amb una proposta concreta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Rajoy se n'ha adonat que no ha donat la cara ni ha fet cap proposta", ha dit Niubó, qui ha instat el president espanyol a portar propostes concretes com ara la reforma constitucional o, més a curt termini, la reforma del sistema de finançament o una conferència de presidents. De fet, la dirigent socialista ha recordat que Rajoy ha estat "desaparegut" fins a tal punt que fa sis mesos que no trepitja Catalunya.

Sobre l'ofrena que el PSC ha fet al Govern per acabar la legislatura, Niubó ha subratllat que aquest no té data de caducitat però que implicaria que Artur Mas canviés el seu "rumb independentista".

stats