PLE DEL PARLAMENT
Política 15/03/2012

El PP vol condicionar l'entrada del PSC a la Corpo

Els populars volen amarrar la vicepresidència de l'ens i ser decisius en el paper dels socialistes

O. March / P. Martí
1 min
La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, mira el seu telèfon mòbil  en un moment del ple del Parlament d'ahir. Al seu costat, Enric Millo.

BarcelonaFidel a la voluntat de fer evident el seu "paper central" en la política catalana, el PP vol condicionar la nova composició del consell d'administració de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Segons van informar ahir fonts populars, Alicia Sánchez-Camacho no veuria amb bons ulls que una hipotètica entrada del PSC en aquest consell d'administració desvirtués el pacte a què va arribar amb CiU per reformar l'ens audiovisual català. És a dir: el PP no vol veure ni en pintura que l'entrada dels socialistes els arrabassi la vicepresidència de la CCMA, que al té al sarró després d'arribar a una entesa amb els nacionalistes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No pot ser que el PSC votés en contra de la reforma i ara vulgui tenir protagonisme a la Corpo", lamentaven ahir dirigents del PP al Parlament. Els responsables populars es van reunir ahir a la cambra catalana per analitzar la situació –CiU vol incloure els socialistes per traspuar imatge de consens– i van alertar que ningú podrà moure ni un dit sense el seu vistiplau.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM

stats