Política 17/04/2012

El PSC carrega contra Mas per obrir la negociació del pacte fiscal amb ERC

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, dubta de la sinceritat del Govern i titlla el pacte fiscal de "cortina de fum"

Pere Martí
1 min

BarcelonaEl PSC ha fet evident avui el seu malestar perquè el president de la Generalitat ha optat per iniciar la ronda de contactes per negociar el pacte fiscal amb ERC, que és la quarta força política del Parlament, enlloc de fer-ho amb el primer partit de l'oposició. Els socialistes catalans se senten menyspreats, com ha evidenciat el seu primer secretari, Pere Navarro, que ha assegurat que el gest de Mas li va "sospitar" que no vol negociar un segon pacte fiscal sinó que es tracta d'una "cortina de fum" que servirà servira d'excusa "per anar a una situació de trencament" amb Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro ha explicat que el president de la Generalitat ja coneix la proposta fiscal del PSC perquè li va entregar personalment però va admetre que encara no té data per reunir-se i tampoc sap "perquè s'ha de reunir primer amb ERC". Amb tot, va reiterar que el seu partit mantindrà la mà estesa al govern per arribar a acords de país.

stats