ELECCIONS MUNICIPALS
Política 28/02/2011

Hereu avisa Trias que la batalla per Barcelona encara està "oberta"

L'alcaldable per Barcelona s'ha reunit aquest matí amb José Montilla per tancar ferides obertes per les primàries i ha assumit el lideratge de la campanya del PSC a Barcelona.

Pere Martí
1 min

BarcelonaJordi Hereu ha agafat les regnes de la campanya a Barcelona, un cop superades les municipals, i ha convidat l'executiva del seu partit, reunida aquest matí, a mirar endavant perquè la batalla de Barcelona és bàsica per al futur del PSC. L'alcaldable socialista ha avisat el seu oponent Xavier Trias que la batalla està "oberta" perquè el PSC ha sortit reforçat de les primàries.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A nivell de partit, ha advertit que els alcaldes del PSC passen a "liderar" la campanya de les municipals, tot i que José Zaragoza continuarà sent el director de la campanya a nivell nacional per decisió unànime de l'executiva. A cada ciutat i poble, l'alcalde hi tindrà un pes decisiu perquè cada realitat és diferent, ha explicat Hereu, que ha demanat al partit que aparqui debats "poc operatius"i miri endavant. També ha criticat les polítiques de CiU, que segons ell estan posant en dubte les bases de l'estat del benestar.

stats