Política 17/03/2012

El PSC acusa Joana Ortega d'improvisar i "precaritzar" la feina dels funcionaris

Creu que la vicepresidenta "no té cap pla" en matèria de funció pública i assegura que no hi ha cap estudi que justifiqui el pla de mobilitat i trasllats forçosos presentat pel Govern

Acn
1 min

TarragonaLa portaveu adjunta del PSC, Laia Bonet, ha denunciat aquest dissabte que el pla d'ocupació presentat pel Govern "precaritza" els funcionaris, que veuran modificades les condicions de treball. Bonet ha acusat la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, d'improvisar diàriament i no tenir "cap mena de pla" en matèria de funció pública.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La portaveu adjunta del PSC ha criticat que cada decisió que es pren "precaritza encara més un col·lectiu que és el que està situat en la franja més precària de l'administració pública". Bonet ha fet aquestes declaracions a Tarragona, on ha assistit a l'escola d'hivern del PSC. Ha retret a Ortega que no hi ha cap estudi que justifiqui la decisió anunciada ahir, que permetrà a l'administració ordenar trasllats forçosos a diverses categories de funcionaris, un col·lectiu format per unes 45.000 persones, exclosos mestres, professors i empleats sanitaris. La diputada socialista ha lamentat que el Govern no negociï amb els sindicats i vulgui aprovar el pla de forma unilateral.

stats