Política 17/06/2014

Ballesteros assegura que no impedirà una escissió i avisa els crítics que el PSC ho "seguirà sent" sense ells

El president de la gestora desvela que va rebutjar presentar-se a liderar els socialistes tot i que l'hi van demanar

Acn
1 min

BarcelonaEl president de la gestora del PSC, Josep Félix Ballesteros, assegura que si els crítics opten per escindir-se i crear una nova marca, ell no ho impedirà mentre sigui al capdavant dels partit. "Si es produeix, jo seguiré gestionant el PSC independentment dels invents que es puguin fer", ha dit en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ballesteros ha advertit als díscols que si marxen, "el PSC seguirà sent el PSC, un gran partit important d'aquest país, necessari com els partits importants que han fet que aquest país sigui on és", ha assegurat.

Pel que fa als candidats a liderar el partit, Ballesteros s'ha volgut quedar al marge de les valoracions, especialment les que es fan ara de la candidatura anunciada per Miquel Iceta. El president de la gestora només ha subratllat que "tothom que se senti preparat és lliure i digne de presentar-se en un moment com l'actual, i té molt de mèrit que es presenti Iceta o qualsevol altre".

De fet, Ballesteros ha revelat que quan Pere Navarro va dimitir de la primera secretaria del PSC, dins el partit hi va haver veus que li van demanar que fos ell qui es presentés per liderar-lo. "Jo també porto anys a la política, i hi va haver gent que em va dir que em presentés, però finalment vaig decidir quedar-me com a alcalde de Tarragona", ha explicat.

stats