Política 28/04/2015

Lucena: "Jo també vaig ser número 2 a Barcelona per les eleccions autonòmiques i vivia a Madrid"

El portaveu parlamentari dels socialistes treu ferro als candidats 'fantasma' del PSC

Ara
1 min
El portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena. / ACN

BarcelonaEl portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena, ha tret ferro aquest dimarts als candidats 'fantasma' que el PSC ha presentat en alguns municipis. "En els casos on hi ha hagut dificultats en fer llistes, el partit ha intentat incloure persones de relació directa o indirecta" amb el municipi, ha justificat el socialista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, ha assegurat que aquests casos "es treuen de context", ja que el que és "important" és que les persones que formin la candidatura tinguin el "compromís" d'assumir la responsabilitat per les que es presenten. Per argumentar la defensa d'aquesta pràctica, Lucena s'ha posat d'exemple a ell mateix. "Jo també vaig ser número 2 a la circumscripció de Barcelona, per les passades autonòmiques, quan vivia a Madrid", ha dit.

Lucena reclama a Mas que "aclareixi" si mantindrà el 27-S

El portaveu socialista també ha demanat aquest dimarts, al president de la Generalitat, Artur Mas, que "aclareixi" si mantindrà o no les eleccions el 27 de setembre. "Exigim que no jugui més amb la data", ha dit Lucena, "que digui amb tranquil·litat la seva intenció", ha afegit.

Per a Lucena, "no convé afegir més inestabilitat" a Catalunya i ha assegurat que els dubtes entorn de les eleccions "no fan bé a Catalunya".

stats