Política 30/05/2013

Lucena: "Si Duran no fos tan de dretes, el PSC es plantejaria fitxar-lo"

El portaveu del PSC demana "confiança" als ciutadans perquè creu que el seu partit és capaç d'arrossegar el PSOE a les tesis dels catalans

Acn
1 min
Maurici Lucena, portaveu parlamentari del PSC, aquest dijous al Parlament / ACN

BarcelonaEl portaveu parlamentari del PSC, Maurici Lucena, ha defensat aquest dijous Josep Antoni Duran i Lleida, líder d'Unió, pel que fa el posicionament del democratacristià sobre la consulta, el model d'Estat i el dret a decidir. De fet, el socialista ha arribat a dir que "si Duran no fos tant de dretes, el PSC es plantejaria fitxar-lo" perquè "en les coses importants i centrals del debat nacional estem força d'acord".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Lucena s'ha mostrat content per l'acollida que diu que ha tingut la proposta de la reforma federal dels socialistes a Madrid, i ha aprofitat per demanar "confiança" als ciutadans perquè creu que el PSC és capaç d'arrossegar el PSOE a les seves tesis.

El líder socialista ha assegurat que Duran està donant "la raó al PSC quan diu que la consulta només pot ser pactada i legal, perquè si no ho és no tindrà valor, i també quan explica, en altres paraules, que CiU s'està convertint en una sucursal d'ERC". Per tot això, ha recomanat a CiU que adopti posicions com la de Duran.

stats