Política 17/09/2013

El PSC mira "amb bons ulls" el manifest del Pacte pel Dret a Decidir

El socialista Maurici Lucena ha celebrat la reforma de la llei del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i les mesures contra l’atur juvenil que ha anunciat el Govern

Clàudia Dinarès
1 min
Maurici Lucena, durant la compareixença d'aquest divendres al matí. / ACN

BarcelonaMaurici Lucena, el portaveu del PSC al Parlament, ha anunciat aquest dimarts que el grup socialista està centrant els seus esforços en el debat de política general que se celebrarà la setmana que ve.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha celebrat la reforma de la llei del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i les mesures contra l’atur juvenil que ha anunciat aquest dimarts el Govern, tot i que ha assegurat que des del partit ho entenen “com una conseqüència directa” del debat monogràfic sobre la situació de la joventut que es va celebrar aquest estiu al Parlament.

Sobre la possible adhesió del PSC al manifest del Pacte pel Dret a Decidir que ahir va presentar l’expresident del Parlament, Joan Rigol, Lucena ha dit que als socialistes els agrada, i que el veuen “amb bons ulls”. En aquest sentit, el portaveu ha dit que aprofitaran aquest moment per “recuperar la centralitat” sobre la celebració de la consulta al Parlament.

Respecte a la polèmica del programa infantil 'Info K', Lucena ha dit que els sembla “especialment greu” i ha instat el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, a ser més “cautelós” perquè “ja hauria de saber” que la protecció dels menors és un tema cabdal. En aquest sentit ha demanat al síndic de greuges que estudiï quin és el seu criteri sobre aquestes imatges i ha considerat “que a TV3 hi ha un biaix important que està presidint les seves emissions”.

stats