POLÍTICA
Política 10/08/2012

El PSC alerta Mas que Catalunya no pot tornar a la frustració del 10-J

El president del grup parlamentari socialista, Joaquim Nadal, secunda la crida del president de la Generalitat

Ara
1 min
SENSE ACORD  Els contactes entre CiU i PSC a la matinada no van servir per a res. Els socialistes no van votar els punts claus de la proposta de pacte fiscal.

BarcelonaCatalunya no pot reviure una situació de frustració com la que es va generar després de la macromanifestació del 10 de juliol de 2010 de rebuig a la retallada de l'Estatut al Constitucional. Així ho ha considerat aquest divendres en declaracions a Catalunya Informació el portaveu del grup parlamentari dels socialistes catalans, Joaquim Nadal, que, això sí, ha secundat la crida que va fer ahir el president de la Generalitat, Artur Mas, perquè la societat catalana manifesti un "suport explícit" als carrers el "clam" pel pacte fiscal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per Nadal, la crida a manifestar-se en defensa del pacte fiscal no ha de voler dir "repetir una manifestació com la del 10 de juliol (de 2010), que va crear grans expectatives i després no es va traduir en una realitat tangible".

Negociació sense entreguisme

"Crec que la crida és ara més de caràcter social i institucional, perquè la gent es faci seva la idea del pacte fiscal i puguem negociar amb força amb el govern de Madrid, sense entreguisme", ha conclòs Nadal.

stats