Política 09/01/2015

PSC: "No sabem si la carta de Mas va dirigida als Reis Mags o a Junqueras"

La secretària d'Organització dels socialistes, Assumpta Escarp, reclama al president de la Generalitat i al líder d'ERC que "deixin de pensar en protagonismes personals i es posin a treballar per resoldre els problemes de la gent". 

Efe
1 min
secretària d'organització del PSC, Assumpta Escarp, en una atenció als mitjans / ACN

BarcelonaLa secretaria d'Organització del PSC, Assumpta Escarp, ha exigit aquest divendres al president català, Artur Mas, que "no traslladi la seva responsabilitat" i deixi els "focs d'artifici", al temps que ha ironitzat sobre la seva carta a Oriol Junqueras va dirigida "als Reis Mags d'Orient" o al líder d'ERC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ho ha dit en referència a una carta que el líder de CiU ha remès al president d'Esquerra on es plantegen tres propostes per seguir el procés sobiranista. Es contempla, entre altres coses, un avançament electoral al 2015.

Així, Escarp ha instat Mas a "explicar-se millor el dimarts que ve [en la seva conferència de balanç de Govern] i que d'una vegada per totes aclareixi les seves intencions", ha afirmat en declaracions a Efe.

La dirigent socialista ha advertit a Mas que "no traslladi als altres la seva responsabilitat, que és únicament seva com a president de la Generalitat".

Segons la socialista, Catalunya "necessita política seriosa i no focs artificials", i en aquest sentit ha reclamat a Mas i Junqueras que "no enganyin més" i que "deixin de pensar en protagonismes personals i es posin a treballar per resoldre els problemes de la gent".

"Com volen portar a Catalunya a algun lloc que no siguin capaços ni d'aprovar uns pressupostos ni acordar una candidatura?", ha sentenciat Escarp.

stats