Publicitat
Publicitat

EL DEBAT INTERN DELS SOCIALISTES

La batalla al PSC: un favorit, un clàssic i dos 'outsiders'

L'ARA entrevista els quatre aspirants a la primera secretaria del socialistes catalans: Pere Navarro, Miquel Iceta, Àngel Ros i Joan Ignasi Elena

D'aquí a una setmana, el PSC tindrà un nou primer secretari. Miquel Iceta, Àngel Ros, i Joan Ignasi Elena encaren aquesta setmana com la recta final per aconseguir embutxacar-se més suports i forjar un contrapès real a Pere Navarro, el candidat que ja té l'aval de les tres federacions més nombroses del partit: Barcelona, Baix Llobregat i Vallès Occidental. Partint de posicions diferents, tots coincideixen que per reflotar el PSC cal que al congrés hi hagi debat i autocrítica. Això sí, cadascun ho reivindica amb matisos i en diferents graus, tal com es desprèn de les preguntes que han respost a l'ARA.

Els quatre candidats responen en aquest qüestionari sobre la conveniència del grup parlamentari del PSC a Madrid, sobre la possibilitat que Catalunya assoleixi un model de finançament semblant al concert basc i navarrès i sobre les aliances amb el Govern català.

Podeu llegir les respostes completes a l'ARA PREMIUM.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT