Política 17/05/2015

Iceta: "A mi les enquestes m'importen un rave"

El líder del PSC confia en la remuntada de Collboni a Barcelona

Sara González
1 min
Miquel Iceta amb Àngel Ros aquest diumenge a Lleida

LleidaEls socialistes prefereixen seguir endavant amb la campanya sense fer cas a les enquestes. Especialment si aquestes auguren un pèssim resultat pel seu partit, com és el cas de la darrera que ha publicat 'El País' sobre Barcelona, en la qual dóna tan sols tres regidors al PSC. "A mi les enquestes m'importen un rave", ha etzibat el líder del PSC, Miquel Iceta, en un míting a Lleida amb Àngel Ros, que aspira a revalidar la seva majoria absoluta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El primer secretari dels socialistes ha afegit, malgrat tot, que amb aquesta darrera enquesta Barcelona "no tindria ni un bon alcalde ni un bon cap de l'oposició", però ha confiat que la situació es pugui revertir en la recta final de la campanya. Iceta ha volgut destacar la "passió de l'alcalde" Àngel Ros, l'ajuntament del qual, ha dit, és un exemple d'una institució que "no es supedita a ningú". "Aquest és un paer en cap a qui ningú calla i a qui tothom respecta", ha sentenciat.

Iceta ha lamentat que hi hagi partits que estiguin interessats "en altres debats" i es vulguin "barallar per llengües i banderes". "Els socialistes volem treballar", ha conclòs.

stats