Política 11/04/2012

Navarro veu Mas molt crispat i tancat a qualsevol acord amb el PSC

Els socialistes catalans expressen el seu malestar amb el to contundent del president de la Generalitat, que atribueixen a la "submissió" al PP

Pere Martí
1 min

BarcelonaLes possibilitats d'un acord entre govern i oposició sobre les vies per sortir de la crisi semblen cada com més lluny. El to contundent del president de la Generalitat ha sorprès el PSC, que l'ha trobat "excessivament crispat", segons ha explicat Pere Navarro als passadissos del Parlament. El líder del PSC no és diputat, però ha seguit el ple de les retallades des de la tribuna de convidats i ha expressat la seva "preocupació" perquè veu Artur Mas "molt tancat" al possible pacte social que defensa el seu partit. Per Navarro, l'actitud de Mas es deu a la "submissió" de CiU al PP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder del PSC ha evitat sumar-se a la proposta de pacte fiscal que ha fet Mas a la seva intervenció com a mesura per sortir de la crisi i ha recordat que els socialistes tenen la seva pròpia proposta i que caldrà "negociar", perquè el que no faran és una "adhesió".

stats