Política 02/12/2014

PSC, PP i C's commemoraran la constitució espanyola amb Societat Civil Catalana

El primer secretari dels socialistes, Miquel Iceta, la presidenta del PP, Alícia Sànchez-Camacho, i el secretari general de C's, Matías Alonso, confirmen l'assitència a l'acte de l'entitat unionista del proper 4 de de desembre

Ara
1 min

BarcelonaPSC, PP i C's han confirmat la seva assistència a l'acte de commemoració de la Constitució espanyola de 1978, organitzat per l'entitat unionista Societat Civil Catalana. La mateixa entitat unionista ha anunciat, a través d'un comunicat aquest dimarts, la seva presència en el proper acte del 4 de desembre a l'Auditori Axa de l'Illa Diagonal de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Hi seran el primer secretari dels socialistes, Miquel Iceta, la presidenta del PP Alícia Sànchez-Camacho i el secretari general de C's, Matías Alonso. A banda d'altres dirigents d'aquestes formacions, com Maurici Lucena, Carles Martí, Assumpta Escarp, Esther Niubó, Gabriel Colomé i Joan Rangel (PSC); Enric Millo, Alberto Fernàndez-Díaz, Ángeles Esteller, Pere Calbó i Josep Llobet (PP); i Carmen de Rivera de C's.

La commemoració de la Constitució de 1978 serà un acte de "debat i reflexió" el lema de la qual sera: "Convivència, sí. Consens, Sí". D'aquesta manera, es parlarà de les constitucions espanyoles des del 1812 a 1931, de la del 1978 i del seu futur, amb la possibilitat de reforma.

L'acte de SCC també comptarà amb la presència del membre del Consell de Direcció d'UPyD, Ramon de Veciana i dels dirigents Miguel del Amo, Carlos Silva y Montse Tonda.

stats