LES FINANCES DE LA GENERALITAT
Política 07/12/2011

El PSC només aprovarà els pressupostos si CiU prescindeix del PP

La diputada i responsable d'assumptes econòmics del PSC, Rocío Martínez-Sampere, critica que la política d'ingressos es toqui “d'una manera lineal”

Ara
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La diputada i responsable d'assumptes econòmics del PSC, Rocío Martínez-Sampere, ha assegurat que veu “difícil” que els pressupostos s'aprovin amb el suport del PSC i del PP. La dirigent socialista ha afirmat que la reunió amb el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha estat “constructiva”, però ha criticat que la política d'ingressos es toqui “d'una manera lineal”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Martínez-Sampere ha recordat que socialistes i populars tenen “models bastant diferents” sobre com sortir de la crisi, i que aquest fet ja es va evidenciar en els anteriors pressupostos amb el suport que el PP va donar a l'eliminació de l'impost de successions. La diputada del PSC ha celebrat que el Govern “rectifiqui” ara la política dels comptes i prengui iniciatives per augmentar els ingressos més enllà de les retallades.

Tot i això, els socialistes consideren que aquests “sacrificis” han de ser “progressius” i no lineals i asseguren que aquesta direccióés bàsica per començar a negociar una possible responsabilitat del PSC a l'hora d'aprovar els pressupostos.

stats