Publicitat
Publicitat

Navarro alerta el PSOE: "La vocació federal no pot sortir només del PSC"

El primer secretari del PSC considera que la situació de crispació territorial entre Catalunya i Espanya és una "oportunitat" per impulsar el seu projecte federalista, que ha d'anar lligat al del compromís social

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha llançat avui un clar missatge al PSOE: "La vocació federal no pot sortir només del PSC". El líder socialista, en la intervenció a la reunió amb els diputats i senadors del partit a Madrid, ha assegurat que el nou protocol de relacions amb el PSOE ha d'establir que l'objectiu d'un estat federal ha de ser compartit.

La vocació federal hauria de plasmar-se també, segons Navarro, en la configuració de la veu pròpia del PSC a Madrid. "Les converses van per bon camí", ha dit davant de dirigents com José Montilla i Carme Chacón.

De fet, Navarro ha considerat que la situació de crispació territorial entre Catalunya i Espanya és una "oportunitat" per impulsar el seu projecte federalista, que ha d'anar lligat al del compromís social. En aquest sentit, Navarro ha animat a la ciutadania a participar a la manifestació convocada demà pels sindicats per protestar contra les retallades.

El líder dels socialistes catalans ha insistit que Catalunya no pot estar en "transició permanent" i ha tornat a exigir al president de la Generalitat, Artur Mas, que aclareixi si vol negociar el pacte fiscal o bé portar Catalunya cap a la independència. "Abans d'ahir el president va ser messiànic. Ahir va canviar i no va parlar d'independència", ha lamentat Navarro, el qual ha afegit que PP i CiU, més enllà de posar-se d'acord en qüestions econòmiques, també ho fan en el tema territorial: "Retallen i divideixen".

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT