Publicitat
Publicitat

El PSC "no demanarà permís a ningú" a l'hora de decidir sobre el pacte fiscal

El coordinador del partit a Madrid, Francesc Vallès, respon al PSOE que no els "tremolarà el pols" a l'hora de fixar una posició

El coordinador del PSC al Congrés, Francesc Vallès, assegura que el seu partit "prendrà les decisions que hagi de prendre sense demanar permís a ningú", en referència al pacte fiscal. Era la resposta a la portaveu parlamentària del PSOE, Soraya Rodríguez, que aquest dimarts s'ha mostrat convençuda que els socialistes catalans tindran "molt en compte" l'opinió del socialisme andalús i espanyol a l'hora de fixar una posició en el debat sobre el nou finançament català.

"Aquest és un tema que té a veure amb la defensa dels interessos de Catalunya i amb el benestar dels catalans, i al PSC no li tremolarà el pols a l’hora de prendre la decisió que més convingui als interessos dels catalans”, ha afegit Vallès. "Al PSC ningú li ha de dir què és el que ha de fer, i molt menys com es defensen els interessos de Catalunya", ha subratllat.

En resposta a les declaracions del president socialista, José Antonio Griñan –que va demanar a Alfredo Pérez Rubalcaba que no doni suport al concert econòmic per a Catalunya–, Vallès ha dit que "convé que cadascú s'ocupi dels seus problemes i que cada partit pugui prendre les seves pròpies decisions sense interferències".

La veu del poble

Etiquetes

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT