HORITZÓ ELECTORAL
Política 13/09/2015

El PSC denuncia en el seu espot "l'embolic" en què Mas ha situat el país amb el procés i el cas Pujol

Pedro Sánchez té un paper més preponderant en el vídeo electoral que el candidat, Miquel Iceta, que aposta per "una Catalunya millor en una Espanya diferent"

Ara
1 min

BarcelonaL'espot de campanya del PSC per al 27–S denuncia "l'embolic" en què, al seu parer, ha situat el país el president de la Generalitat, Artur Mas. En el vídeo, el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, hi té un paper protagonista i, de fet, apareix més que el candidat socialista, Miquel Iceta. Així, el cap de l'oposició a l'Estat lamenta que hi hagi "un govern a Madrid la passió del qual és no fer res i a Catalunya hi tenim un president de la Generalitat, Artur Mas, que ha decidit posar tota la societat catalana en un autèntic embolic". Seguidament, hi apareixen retalls de diaris sobre el procés sobiranista i sobre el cas Pujol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Davant d'aquesta situació, Sánchez reclama "polítics que apostin pel diàleg i per la convivència". "Per a mi és clar: l'únic que pot resoldre aquest embolic és Miquel Iceta", assegura, moment en què apareix el cap de llista del PSC i proposa: "Sortim d'aquest embolic, fem una Catalunya millor en una Espanya diferent".

stats