Política 13/12/2011

El candidat a primer secretari del PSC Pere Navarro assegura que té conviccions republicanes

L'alcalde de Terrassa diu que hi ha altres sistemes "més representatius que la monarquia"

Acn
1 min
Pere Navarro, alcalde de Terrassa

BarcelonaEl candidat a primer secretari del PSC Pere Navarro ha dit aquest dimarts a COMRàdio que, al seu parer, hi ha "sistemes més representatius que la monarquia". A parer de l'alcalde de Terrassa, el règim encapçalat per Joan Carles I de Borbó "ha fet el seu paper durant la transició", però ara, segons ha afegit, "en podríem parlar".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha estat aleshores quan Navarro, qualificat com el candidat de l'aparell del PSC a la primera secretaria del partit, ha declarat: "Tinc conviccions republicanes", revelació que ha reforçat assegurant que els ciutadans "haurien de decidir qui és la màxima autoritat del país". Pere Navarro feia referència als últims moviments de fitxes de la Casa Reial a partir de la presumpta implicació del Duc de Palma, Iñaki Urdangarín, en alguns casos de corrupció.

Ja sobre el futur del seu partit, Navarro, ha revelat no tenir "encara" cap "esquema d'executiva", tot i que no ha descartat que hi siguin tots els candidats. I ha asseverat: "No estem tan bé com per anar expulsant persones tan valuoses com Àngel Ros, Joan Ignasi Elena o Miquel Iceta".

stats