Política 20/11/2012

Navarro acusa Herrera d'alimentar "la deriva independentista de Mas"

El candidat del PSC fa una crida a no votar "aquells que no diuen què defensarien" si se celebrés un referèndum per a la independència

Ara
1 min
Pere Navarro al míting de Manresa

BarcelonaEl candidat del PSC, Pere Navarro, ha acusat el líder d'ICV, Joan Herrera, de fer "créixer la deriva independentista de Mas" i l'ha acusat de fer "pactes secrets" amb CiU, en referència a l'acord amb els partits que van votar a favor del pacte fiscal que el president de la Generalitat va fer públic durant el debat de TV3 i que fixava l'estiu del 2013 com a temps màxim per arribar a un acord amb el govern espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No entenc que Herrera, quan li pregunten què faria en una consulta, no digui què votaria", ha etzibat en un míting a Manresa en el qual han assistit unes 300 persones. "Ell demana claredat, però no respon a aquesta pregunta", ha lamentat. Navarro ha fet finalment una crida a tots els "progressistes catalans que volen aturar les retallades" i no volen la independència que no votin "un candidat que no digui què faria davant d'un referèndum.

stats