Política 15/11/2012

Navarro: “Qui pensi que el PSC pot desaparèixer, no pensa ni recorda que venim de lluny”

El candidat del PSC critica CiU i PP perquè "només miren les banderes i no miren la gent a la cara". Reclama posar fi a "la bogeria" de les retallades en educació

Sara González
1 min
Pere Navarro, aquest dijous, amb una carmanyola que els periodistes de la caravana que segueix la campanya del PSC li han regalat / ACN

MataróEl candidat del PSC, Pere Navarro, ha admès en un míting a Mataró que el seu partit ho té difícil de cara el 25-N. Tot i això, ha assegurat que “ara és quan val més la pena fer aquesta lluita”, i ha llançat una advertència als seus adversaris: “Qui pensi que el PSC pot desaparèixer i ser escombrat, no pensa ni recorda que els socialistes venim de lluny i volem anar encara més lluny perquè tenim uns valors que ens alimenten”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro ha carregat contra CiU per reclamar més autogovern i no haver estat capaç de desenvolupar l'Estatut. “Diuen que lluiten per Catalunya, però només miren les banderes i no miren a la gent a la cara”, ha etzibat el candidat socialista, que ha afegit que CiU i PP “competeixen per veure qui té la bandera més grossa” mentre segueixen retallant.

Segons Navarro, aquesta “guerra de banderes” no pot continuar mentre els professors alerten que “no poden garantir una bona educació als nostres fills”. “S'ha d'acabar aquesta tensió i aquesta bogeria”, ha exigit, i ha recordat que aquest curs hi ha 20.000 alumnes més i 1.800 professors menys.

El líder socialista ha fet una crida perquè “el clam de la vaga general s'escolti clarament el dia 25 a les urnes” i ha afirmat que votar CiU i PP és “votar retallades”, mentre que donar suport al PSC és escollir “futur i igualtat d'oportunitats”.

stats