POLÍTICA
Política 01/06/2014

Navarro insisteix en la tercera via perquè "les altres vies estan mortes"

El primer secretari del PSC fixa el 15 de juny com a data idònia perquè es creï una comissió al Congrés per debatre la reforma constitucional

Acn
1 min

SabadellEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha tornat a reivindicar la tercera via després que Mariano Rajoy afirmés aquest dissabte que estava disposat a parlar de la reforma de la Constitució. "Aquesta tercera via pot ser i serà molt difícil, però és l'única via possible perquè les altres són vies mortes", ha assenyalat. En la seva intervenció, Navarro ha demanat que Mas i Rajoy es reuneixin i que tinguin en compte la proposta dels socialistes. A més, ha fixat el 15 de juny –dia en què es van celebrar els primers comicis de la democràcia– com a data idònia perquè es creï una comissió al Congrés per debatre la reforma constitucional.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro ha fet aquestes declaracions aquest diumenge a Sabadell, en l'acte de presentació del candidat del PSC, Josep Ayuso, a les pròximes eleccions municipals. Prop de mil persones han assistit a aquesta trobada que s'ha fet al recinte Fira de Sabadell, que ha tingut entre els convidats el diputat socialista a la Comunitat de Madrid Pedro Sánchez.

Congrés "històric" del PSOE

Sánchez, un dels noms que sonen com a aspirants a substituir Alfredo Pérez Rubalcaba a la secretaria general del PSOE, ha assenyalat que el Congrés extraordinari al partit serà "històric" per la oportunitat que es donarà a la militància d'escollir el seu nou líder i ha reivindicat el paper del PSC com a "partit que aposta per la concòrdia entre espanyols i catalans"

stats