Política 05/06/2013

El PSC exporta a Sant Feliu de Llobregat la campanya antiindependentista de l'Hospitalet

La campanya ha generat rebuig entre els sectors crítics dels socialistes catalans, que pressionen la cúpula perquè renunciï a abanderar el 'no'

Ara
1 min
El full informatiu que ha distribuït el PSC de Sant Feliu de Llobregat

BarcelonaLa campanya pel 'no' a la independència del PSC a l'Hospitalet de Llobregat ha creat escola. Els socialistes de Sant Feliu de Llobregat s'han fet seva la campanya, que va avalar la cúpula del PSC encapçalada per Pere Navarro. El PSC de Sant Feliu ha distribuït centenars de fulls informatius amb la fotografia de la seva líder local, Lourdes Borrell, i un comunicat en què es reivindiquen com l'únic partit catalanista contrari a la independència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La campanya, però, ha generat rebujig entre el sector catalanista del PSC, que en un manifest fet públic aquesta setmana exigeixen a Pere Navarro que renunciï a liderar el 'no' a la independència, perquè no es pot identificar el federalisme amb l'unionisme.

La independència, alternativa al federalisme

En una nova declaració, demanen al partit que no adopti un posicionament "antiindependentista" i apunten que si "la solució federal" que abanderen els socialistes "fos invalidada", per als federalistes "tota opció democràtica contra l''statu quo' imposat seria legítima i coherent".

stats