Política 13/02/2019

El PSC vol que Torra expliqui al Parlament per què no ha presentat els pressupostos de la Generalitat

Granados qualifica d'"irresponsabilitat" el fet que que ERC i el PDECat hagin tombat els comptes de l'Estat

Ara
1 min
La portaveu parlamentària del PSC, Eva Granados, i la portaveu econòmica del partit, Alícia Romero, aquest dimarts atenent els mitjans de comunicació

BarcelonaEl mateix dia que l'independentisme ha tombat els pressupostos generals del govern socialista de Pedro Sánchez, el PSC ha demanat la compareixença del president de la Generalitat, Quim Torra, perquè expliqui "els motius pels quals no ha presentat" encara els comptes catalans per al 2019. En una petició registrada al Parlament pel grup Socialistes i Units per Avançar, els de Miquel Iceta també demanen que el cap del Govern expliqui el "calendari" per a l'aprovació dels pressupostos.

"Demanem la compareixença del president Torra per parlar dels pressupostos que encara no han presentat. Volem debatre de les necessitats dels catalans i de la irresponsabilitat d’haver dit 'no' als recursos dels pressupostos generals de l'Estat", ha manifestat a Twitter la portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados, evidenciant la vinculació entre la seva petició i el bloqueig dels comptes estatals.

Poc abans, Iceta ha lamentat també en un tuit el 'no' d'ERC i el PDECat als números de Sánchez. "Desgraciadament, la pinça formada entre les dretes i els independentistes ha bloquejat el projecte de pressupostos generals de l’Estat", ha dit, destacant que és "una pèssima notícia per a la ciutadania, per a Catalunya i per a Espanya".

stats