Política 20/07/2015

El PSC considera que el govern de Mas ha estat "el pitjor de Catalunya des del 1980"

El líder dels socialistes, Miquel Iceta, retreu al president Mas que eviti "retre comptes" davant la ciutadania amb la llista unitària

Sara González
1 min
Miquel Iceta, en una imatge d'arxiu / PERE VIRGILI

Barcelona"El pitjor Govern que ha tingut Catalunya des del 1980". Així ha qualificat el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, l'acció de l'executiu d'Artur Mas en els darrers quatre anys. Segons el líder dels socialistes, l'equip de l'actual president s'ha mostrat "incapaç de negociar i obtenir res d'Espanya", a més de ser "incompetent en la gestió pública i l'economia i insensible socialment".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Iceta ha posat, com a exemple, que Mas ha estat el primer president que no ha obtingut cap millora del finançament de Catalunya, a més de deixar la Generalitat més endeutada que abans sense que aquests recursos s'hagin destinat als serveis públics que, per contra, han estat "retallats". El primer secretari ha subratllat que el pitjor que ha fet Mas ha estat "no governar" i fer que Catalunya tingui "un govern que no mereix aquest nom".

"Per això no m'estranya que per seguir sent president Mas no vulgui encapçalar la llista i eviti retre comptes davant la ciutadania", ha etzibat el líder del PSC, qui ha insistit que el 27-S ha de servir "per canviar de política i de govern". I és que, segons ell, si guanya la llista per la independència, "ho disfressin com ho disfressin, seran Mas i Junqueras els que governaran i deixaran que altres donin la cara per un fiasco polític espectacular".

stats