Publicitat
Publicitat

POLÈMICA AL CONGRÉS

El PSC vota a favor del corredor central i després es disculpa

El PSC va protagonitzar ahir un episodi polític insòlit. Primer va votar una moció al Congrés a favor del corredor central (el de l'Aragó) i després va demanar perdó per haver-ho fet i va ratificar el seu suport al corredor mediterrani. El coordinador dels diputats del PSC a les Corts, va assegurar a aquest diari, que havia estat "un error inexcusable" fruit d'una relliscada. "Se'ns ha escapat, no hem estat al cas", es va excusar.

La història va començar amb una moció que havia presentat el diputat de la Chunta Aragonesista, Chesús Yuste, integrat en el grup de l'Esquerra Plural, a favor del corredor central. El diputat no va acceptar esmenes i es va votar el text com havia estat presentant, sense que els diputats del PSC se n'adonessin.

Un cop vist l'error, Francesc Vallès va telefonar al primer secretari del PSC, Pere Navarro, i van acordar rectificar públicament mitjançant un comunicat. En el text, el PSC reitera "l'aposta i el compromís per corredor mediterrani" i recorda que la proposta aprovada ahir pel Congrés "no té cap possibilitat real de prosperar perquè la Unió Europea no inclourà una nova infraestructura dins la Xarxa Bàsica que no tingui la certesa que estarà finalitzada abans del 2030".

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT