Política 18/12/2018

El PSC denunciarà als Mossos pintades d'Arran en 14 seus del partit

L'organització juvenil acusa els socialistes d'"actors" del règim del 78 i la repressió a Catalunya

Ara
1 min
Recull d'imatges de les seus del PSC pintades per Arran

BarcelonaA tres dies del consell de ministres que se celebrarà aquest divendres a Barcelona, i amb la incògnita en l'aire de si hi haurà una reunió entre Pedro Sánchez i Quim Torra, Arran ha volgut deixar clar que no vol "ni pactes, ni negociacions amb un partit que aprovava el 155 i que manté presos polítics". L'organització juvenil de l'esquerra independentista ha fet pintades en un total de 14 seus del PSC, al qual acusa de ser una "sucursal del PSOE" i un "actor necessari del règim del 78, de la repressió a Catalunya i de la nostra misèria". Moltes de les pintades diuen "21-D: Tombarem el règim".

El PSC ja ha anunciat que denunciarà els fets als Mossos perquè ho investiguin. Els socialistes lamenten els "atacs" en ciutats com Badalona, Castelldefels, l'Hospitalet de Llobregat, Gavà, Sant Joan Despí, Viladecans, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts o Esplugues. "La intolerància no fa més que animar-nos a continuar treballant dia a dia per aconseguir una Catalunya de tots i per a tots", ha afirmat en un tuit el secretari d'organització del partit, Salvador Illa.

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha opinat que les pintades a les seus del PSC no ajuden a la convivència, i ha afegit que el consell de ministres a Barcelona és una situació de "normalitat institucional".

stats