Política 24/07/2015

Eva Granados serà la número 2 d'Iceta a la llista del PSC per al 27-S

Òscar Ordeig serà el cap de llista a Lleida i Rafael Bruguera a Girona

Efe
2 min
PSC i ICV-EUiA convoquen les entitats socials

BarcelonaLa diputada Eva Granados serà amb tota probabilitat la número 2 de la llista del PSC a les eleccions catalanes del 27 de setembre, una candidatura que els socialistes catalans aprovaran aquest dissabte en un consell nacional.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho han avançat a l'agència Efe fonts socialistes, que han recordat que Rafael Bruguera encapçalarà la llista del PSC de Girona i Òscar Ordeig la de Lleida, mentre que per a la candidatura per les federacions i agrupacions de Tarragona es perfila Carles Castillo, tot i que encara no ha abandonat la representant de Valls, Rosa Maria Ibarra.

En tot cas, la comissió de llistes del PSC es reuneix aquesta tarda per ordenar totes les peticions i recomanacions de les agrupacions i federacions del PSC, abans que el consell nacional aprovi la candidatura per a les autonòmiques del 27 de setembre.

Eva Granados Galiano (Barcelona, 1975), casada i amb un fill, és llicenciada en ciències polítiques i de l'administració per la Universitat de Barcelona, i també màster en direcció pública per Esade.

Estreta col·laboradora d'Iceta des de fa uns quants anys, Granados prové de la UGT (2002-2010) i ha ajudat molt per elegir-la el seu perfil social, ja que és portaveu a la Comissió de Benestar Social del Parlament i manté estret contacte amb les entitats del tercer sector. Milita al PSC des del 1999 en l'agrupació de Pallejà (Baix Llobregat) de la Federació del Baix Llobregat.

Més components de la llista

Després de Granados, hi van tres dirigents que ja són diputats ara: Ferran Pedret, Alicia Romero i Jordi Terrades. La secretària d’Organització del partit, Assumpta Escarp, anirà de número sis, seguida del també diputat David Pérez i la portaveu del partit Esther Niubó. En el novè lloc irromp el líder de les joventuts del PSC, Pol Gibert, i en el desè Marta Moreta, portaveu del partit a Manlleu.

stats